Varovanje osebnih podatkov

Prijava na e-novice

Varovanju osebnih podatkov v Knjižnici Hrastnik, posvečamo veliko pozornosti, v skladu z zakonom (ZVOP-2) o varovanju osebnih podatkov in pravic uporabnikov. Uporabnik spletne strani Knjižnici Hrastnik se lahko naroči na prejemanje elektronskih novic. V ta namen se zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime,

  • priimek,

  • naslov elektronske pošte.

Za točnost vnešenih podatkov, iz strani uporabnikov, ne odgovarjamo!
Vaših osebnih podatkov ne tržimo in jih ne posredujemo tretjim osebam, uporabljamo jih izključno za obveščanje preko elektronskih novic (novosti, dogodki, novice…) in ohranjevanja stika s strankami. Zbrani osebni podatki se hranijo na območju Republike Slovenije ter jih v nobenem primeru ne iznašamo v druge države.

Vsi omenjeni podatki, se na strežniku Knjižnici Hrastnik shranjujejo trajno, dostop do njih ima izključno Knjižnica Hrastnik. V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Če želite izbris vaših podatkov, z vsemi vašimi podatki ali več informacij o varovanju osebnih podatkov, kontaktirajte urednika spletne strani hra.sik.si, na elektronski naslov: info@knjiznica-hrastnik.si. Na vašo zahtevo bomo podatke izbrisali v najkrajšem možnem času. Vsak uporabnik lahko zahteva tudi vpogled ali popravek svojih podatkov.

Kontaktni obrazec

Vaše osebne podatke pridobivamo preko kontaktnega obrazca. Uporabljamo jih za potrebe komunikacije (npr.: ponudba, račun) in jih ne posredujemo tretjim osebam ali tržimo.

Za potrebe poslovanja, oz. za komunikacijo s strankami na kontaktnem obrazcu zahtevamo od uporabnika:

  • ime,

  • naslov elektronske pošte.

Za točnost vnešenih podatkov, iz strani uporabnikov, ne odgovarjamo!

Vsi omenjeni podatki, se shranjujejo na elektronskih naslovih Knjižnice Hrastnik in jih hranimo dokler imamo z uporabnikom poslovno komunikacijo. Dostop do njih ima izključno Knjižnica Hrastnik.

Če želite izbris vaših podatkov, z vsemi vašimi podatki ali več informacij o varovanju osebnih podatkov, kontaktirajte urednika spletne strani hra.sik.si, na elektronski naslov: info@knjiznica-hrastnik.si. Na vašo zahtevo bomo podatke izbrisali v najkrajšem možnem času.

Skip to content