Izdelava spletnih strani

 

Net Art
Spletno stran smo ustvarili v podjetju Net Art d.o.o. – izdelava spletnih strani. Stran je odzivna na vseh napravah od telefona ali tablice do velikih zaslonov s pomočjo sodobnih tehnologij. Uporabili smo wordpress odprto kodno (open source) platformo, ki je ena najbolj razširjenih platform na spletu. Urejanje strani poteka v enostavnem spletnem vmesniku (CMS), kjer se lahko dodaja slikovna, video in tekstovna vsebina.

Naša osnovna dejavnost je izdelava spletnih strani, vseh vrst od preprostih s samo nekaj podstranmi, do interaktivnih kompleksnih strani s široko funkcionalnostjo. Pomembna dejavnost je tudi izdelava aplikacij za organizacijo in povečanje preglednosti poslovnih procesov v podjetjih. Naše dodatne storitve vsebujejo navadno in 360-stopinjsko fotografiranje, pisanje besedil, optimizacija strani in gostovanje. Za optimalno spletno predstavitev je smiselno vključiti dodatne elemente, kot so družabna omrežja, newsletterje, spletno oglaševanje…

Pri izdelavi poskrbimo za dobro pozicijo v spletnih brskalnikih (npr. google, najdi.si) z ustrezno on-site optimizacijo spletne strani in analizo ključnih besed, konkurence in ciljne skupine kupcev ugotovimo optimalno predstavitev vaše dejavnosti. Optimizacija je sestavljena iz on-site in off-site (kreiranje povezav, blogov … ). Off-site optimizacija poteka zunaj spletne strani in pomaga graditi prepoznavnost vaših spletnih strani in s tem izboljšuje pozicijo v iskalnikih.

Med ostalimi WordPress za svojo predstavitev uporabljajo velika podjetja kot so Sony Music, revija Vogue, časopisno podjetje The New York Times, športni klubi kot je Dallas Mavericks, glasbena skupina The Rolling Stones, filmska in glasbena zvezdnica Kylie Minogue, najhitrejši tekač Usain Bolt do uradne predstavitve države Švedske.

izdelava spletnih strani

 

brezplačna wordpress platforma